مقاوم سازی ستون و به طور کلی اعضای بتنی با مصالح کامپوزیتی روش نسبتا جدیدی به شمار میرود. مصالح خواص فیزیکی مناسبی دارند که میتوان به مقاومت کششی بالا و ضخامت و وزن کم آنها اشاره نمود.
بتن از مصالح کاربردی ساختمانی میباشد که با هزینه مناسبی ساخته شده، دارای دوام و استحکام مناسبی بوده و شکل قالبی را که در آن ساخته میشود، به خود میگیرد. اغلب اعضاء و اشکال بتنی در محل و در موقعیت نهایی خود اجرا و ساخته میشوند.
یکی از اتفاقاتی که معمولاً در پروژه های بتنی خصوص اسکلت های بتنی در قسمت ستون ها و دیوار ها به وجود می آید کرمو شدگی بتن یا شن نما شدن بتن می باشد
افزودن روان کننده بتن در محل پروژه یکی از نکاتی است که ممکن است مهندسین مجری و پیمانکاران را با چالش هایی روبرو نماید.
جمع شدگی بتن خود به خودی، عمدتاً در اثر انقباض شیمیایی سیمان ایجاد میشود که در طی فرآیند هیدراتاسیون به دلیل خارج شدن آب از حفرات مویین که در داخل بتن وجود دارند، صورت میگیرد
میزان یون ورودی به بتن مستقیماً با میزان شوریِ آب دریا رابطه دارد.
انواع ترک در بتن ممکن است فقط ظاهری یا نشانهای از یک تنش سازهای مهم، فقدان مقاومت و دوام سازه یا نشان دهنده وسعت خرابی و حجم بیشتری از مشکلات باشند. اهمیت آنها بستگی به نوع سازه و نوع ترک خوردگی دارد.
پركردن فضاهاي خالي زير بيس پليتها و نصب ماشینآلات ایستا، جایگذاری و نصب صحیح صفحات تکیهگاه بر روی فونداسیون در سازههای فولادی و ماشینآلات ایستا یا مرتعش یکی از مراحل حساس و دقیق اجرایی میباشد.